Showgirls

Posted by

showgirls

Showgirls är ett erotiskt drama från som nästan går att jämföra med mjukporr. Filmen har nämligen de klassiskt dåliga sexscenerna som får en att börja skratta, dialogerna är pinsamt dumma och handlingen lika så, och skådespelarna är lika kassa som ett kassaskåp gjord av kall och stel metall. Nomi Malone kommer från en liten stad med ett trassligt förflutet. Hon drömmer om att få dansa i en stor show och reser till Las Vegas i hopp om att drömmen ska slå in. Men det dröjer inte länge förrän hon blir bestulen på sina ägodelar, jobbar på en strippklubb och hon inser att man måste betala ett högt. 2 recensioner av filmen Showgirls (). Handling: Om Nomi, som åker till Las Vegas för att bli showgirl och upptäcker att livet inte är så glamoröst som hon trott. Fler kommentarer till Showgirls. Inte för att det hade gjort filmen bättre eller bra men det hade åtminstone gjort den mer jämlik. Discshop , Cdon och Ginza. Logga in Bli medlem. Träd in bakom Las Vegas kulisser i det mest färgsprakande, champagnebubblande, rumpvickande och framför allt kontroversiella superspektakel du någonsin skådat. Filmen i sig handlar om Nomi som flyr sitt förflutna för att söka lyckan i Las Vegas. Dancing at the Blue Iguana Regissör:

Showgirls - lottery

Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info sesn. Och ja, Showgirls bjuder på många helnakna scener där kvinnokroppen mer eller mindre målas upp som ett objekt. Elizabeth Berkley 1 • Be Kind Rewind. Diskussioner om Showgirls   0 diskussioner Det finns inga diskussioner här just nu Starta ny diskussion. Filmen fick väldigt dålig kritik när den gick upp på biograferna och vann sju Razzie Awards den var nominerad till Med tiden har den dock blivit något av en kultfilm. Steget från stripsyltans flåsande mobb till den guldskimrande estradens sken är oftast oändligt lång - men inte om man tar Nomis väg William Shockley 1 • True Gun. Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s. Användarbetyg Vilket betyg sätter du? Adlibris Bamba - Leksaker Discshop.

Showgirls Video

Nostalgia Chick - Showgirls Begins Filmen fick rekordmånga Razzienomineringar. Går ej längre att köpa. Köp filmen på DVD hos: Hon ser sig själv som en dansare men hamnar som så många andra på en strippklubb. Logga in Glömt lösenordet? Specifikationer Om filmen Omdömen. Köp filmen på DVD hos: Diskussioner om Showgirls   0 diskussioner Det finns inga diskussioner snack time spielen just nu Starta ny diskussion. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Filmen har nämligen de klassiskt dåliga sexscenerna som får en att börja skratta, dialogerna är pinsamt dumma och handlingen lika så, och skådespelarna är lika kassa som ett kassaskåp gjord av kall och stel metall. Trots en massiv bojkott från mäktiga bio- och butikskedjor växte skandalfilmen till att bli en av jättebolaget MGMs 20 största dvd-succéer någonsin. Showgirls är nämligen inte direkt en film som tilltalar de kvinnliga och feministiska tittarna men är Life of Riches - utforska en värld av lyx hos Casumo som mig som gillar naket i alla dess former så funkar underhållningen någorlunda bra Visst det är mycket naket men knappast något man höjer på ögonbrynen åt idag när man kan få mer naket av att bara slå på TV: Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info sesn. Filmen är alltså lite som din recension Specifikationer Om filmen Omdömen. showgirls

0 comments

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *